dimecres, 12 de desembre del 2012

Presentem les activitats!

Bona tarda! 

Ja hem pensat les dos primeres activitats, estem a l'espera de que en Salvador ens doni el vist i plau, mentrestant les podeu visualitzar. 

Encara ara ens costa penjar alguna foto amb l'enllaç, no ho tenim per mà. 

Fins aviat!

5 comentaris:

  1. Bon dia!
    Acabem de veure les activitats i creiem que estan bé per poder conèixer el barri vell de Girona i les seves característiques. No obstant, al ser totes dues del mateix tema i a l’estar molt relacionades, estaria bé que les altres activitats fossin d’un altre tema per conèixer altres aspectes de Girona.
    Estaria bé que les reviséssiu perquè hi hem trobat algunes faltes d’ortografia.
    Esperem que us ajudi a continuar millorant!

    ResponElimina
  2. Bones!
    Les activitats creiem que són molt interessants. El disseny del bloc molt bonic també. Potser la única cosa que us diríem seria el fet de posar les activitats totes a la mateixa pestanya. Per tot lo altres molt bé! Felicitats!

    ResponElimina
  3. Bones!!
    El subtítol del bloc l’hem trobat molt divertit, ens ha agradat molt!
    La primera activitat està molts ben explicada, és clara i concisa, és una activitat interessant per començar a conèixer la ciutat.
    La segona activitat està molt bé perquè els alumnes treballen la interacció amb els ciutadans de la seva ciutat i així poden veure diferents punts de vista. D’aquesta manera també es trauran la vergonya.
    Molt bona feina, fins aviat!
    Anna, Maria, Carla, Marta i Íngrid

    ResponElimina
  4. Hola!
    Ens agraden molt les vostres activitats i trobem que estan molt ben relacionades. Lo únic que podríem dir és que la primera activitat la trobem una mica "parada" i potser caldria comprovar les característiques del barri visitan-ne algun o preguntant als nens com són els seus barris. Com a consell per les properes activitats us diríem que millor que no tractin sobre els barris o la ciutat, us podríeu centrar en la natura, per exemple.
    Molt bona feina i molt interessant!
    Sergi, Glòria, Àlex, Marian

    ResponElimina
  5. Salutacions! Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Les dues activitats que proposeu són interessants i ofereixen moltes possibilitats per conèixer Girona, fent també ús de les noves tecnologies. La recerca al Barri Antic i al Nucli Urbà, a més a més, permet dur a terme el treball en grup i cooperatiu.
    El redactat de les activitats és correcte i permet entendre els passos que s’han de fer per tal de realitzar-les.
    Seguiu així! Fins aviat!

    ResponElimina