dimarts, 27 de novembre del 2012

Fent retocs al blog!

A mesura que hem llegit les coavaluacions dels companys i companyes hem fet alguns retocs, com per exemple canviar el subtítol i situar-lo a un espai més visual, vam posar una imatge al fons del blog, etc.

Observant i analitzat el blog, hem decidit omplir una mica més les pestanyes del blog, de com és la ciutat i com vivim, ja que de la ciutat de Girona es poden dir moltíssimes coses. També hem afegit alguna fotografia per tal de fer més visuals les explicacions.

Estem pensant algunes de les activitats que podem proposar per treballar amb el blog. Properament, quan les tinguem enllestides les penjarem!
Fins aviat!!!!

2 comentaris:

  1. Hola!
    Som la Laia, la Judit, la Laia, la Violeta i la Cèlia i, a continuació, us direm alguns consells per poder millorar el vostre bloc.
    L’apartat del com és l’hem trobat molt bé; està ben redactat, les fotos fan que el text no sigui feixuc i està bé mostrar els llocs d’interès de la ciutat.
    El segon apartat de com vivim creiem que us centreu molt en l’apartat de museus i teatre i potser això també podria haver anat al primer apartat.
    La tercera pestanya referida al canvi que ha viscut la ciutat de Girona creiem que està molt bé el que heu explicat de la història però trobem a faltar algun aspecte com els canvis urbanístics, de la població, etc.
    I per acabar ens semblen molt interessants i pràctics els futurs que heu pensat i a més està molt bé que estiguin il•lustrats.
    Bona feina noies! Esperem que continueu així!

    ResponElimina
  2. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Trobem que heu realitzat un gran treball en les quatre pestanyes. El text és clar i les imatges que hi heu afegit fan que la informació del vostre bloc sigui més entenedora i a la vegada fa que la lectura sigui més dinàmica. Tot i això, pensem que en la pestanya de com ha canviat creiem que us heu centrat molt en l’evolució de la història i que també haurieu de tractar algun altre tema com pot ser la població.
    Heu fet un bon treball, seguiu així!

    ResponElimina